Blogg

Frigolit i öronen eller?


skrivet den 13 jan av Ann, klockan:18:33
 

Undrar om Lars Ohly ( V ) har frigolit i öronen (brukade alltid min mormor säga då hon tyckte det lät mycket roligare med frigolit än bomull).
Uppenbarligen vill en stor del av partiet inte ha honom som partiledare inför framtiden, kritiken är rätt så massiv och har ju vart under längre tid.
http://www.expressen.se/nyheter/1.2289260/nu-vill-allt-fler-att-lars-ohly-slutar

Varför då envist vilja vara kvar? Förstår inte riktigt det.
Var ju samma sak för sossarna, trots att de var många som redan långt innan valet inte ville ha Mona Sahlin som partisekreterare så envisades hon med att vara kvar. Finns ju en hel del som anser att detta var en av de stora orsakerna till att S tappade många väljare och gjorde sitt katastrofval.

Personligen skulle jag tycka det vore hemskt att sitta i en sån position och veta att stora delar av partiet inte vill ha en där, att ha en sån post innebär ju att man måste ha stöd och uppbackning från sina partikamrater så hur kan man ens vilja ha kvar den?

 

Över till något helt annat, En granne var med om en mycket otäck händelse igår, det började brinna i deras kök. Tack och lov en väldigt liten brand som de klarade av att släcka helt på egen hand men iaf. Nu blir det till att se över sitt brandskydd.
Senaste tiden har det ju vart flertalet mycket allvarliga bränder runtom i landet och med flera dödsfall, det är faktiskt ganska skrämmande och det ger en tankeställare. Det finns ju mycket man kan göra för att förebygga en dylik tragedi och nu ska det banne mig göras så vi får ett bra brandskydd.

 

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed